Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης ανάθεσης έργου στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ LIFE17 IPC/GR/000006» (έργο 200/898)

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΜΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ:

Συνεισφορά στην επεξεργασία ατμοσφαιρικών παραμέτρων από κλιματικές προσομοιώσεις με σκοπό την εκτίμηση των μεταβολών κλιματικών δεικτών που συνδέονται με τον τομέα του τουρισμού.

 

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ σύμφωνα με απόφαση της από 03-03-2022 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου «ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - BOOSTING THE IMPLEMENTATION OF ADAPTATION POLICY ACROSS GREECE  ΜΕ ΚΩΔ. LIFE-IP AdaptInGR - LIFE17 IPC/GR/000006» (κωδικός έργου 200/898) που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με επιστημονικό υπεύθυνο τον καθηγητή κ. Χρήστο Ζερεφό, Ακαδημαϊκό, προτίθεται να προβεί στην ανάθεση έργου ως κάτωθι:

Μία (1) θέση Συνεργάτη με συγκεκριμένο αντικείμενο.

Όροι συνεργασίας:

Η σύμβαση που θα υπογραφεί με την Ακαδημία Αθηνών/Ε.Λ.Κ.Ε. θα είναι σύμβαση μίσθωσης έργου με συνολικό κόστος 14.400 ευρώ μικτά και περιλαμβάνει την αμοιβή του Συνεργάτη και όλες τις πιθανές νόμιμες κρατήσεις υπέρ ΕΦΚΑ εργοδότη καθώς και τον αναλογούντα στις περιπτώσεις αυτές σύμφωνα με τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας φόρο. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται από 15  Απριλίου 2022 έως 31 Δεκεμβρίου 2022 (8.5 μήνες).

Αντικείμενο απασχόλησης:

Συνεισφορά στην επεξεργασία ατμοσφαιρικών παραμέτρων από κλιματικές προσομοιώσεις με σκοπό την εκτίμηση των μεταβολών κλιματικών δεικτών που συνδέονται με τον τομέα του τουρισμού.

Απαραίτητα προσόντα:

  1. Πτυχίο στις Περιβαλλοντικές Επιστήμες
  2. Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Φυσική Περιβάλλοντος
  3. Διδακτορικό δίπλωμα στις Γεωπεριβαλλοντικές Επιστήμες
  4. Υπερδεκαετής ερευνητική εμπειρία στην επεξεργασία ατμοσφαιρικών δεδομένων

Επιθυμητά προσόντα

  1. Επιστημονικές δημοσιεύσεις και συμμετοχή σε ερευνητικά έργα συναφή με το γνωστικό αντικείμενο της προκηρυσσόμενης θέσης
  2. Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  3. Γνώση Η/Υ και προγραμματισμού (office, R, FORTRAN)

 

Το πλήρες κείμενο της προσκλήσεως είναι διαθέσιμο εδώ.

 

ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ:  31 Μαρτίου 2022

 

 

Ημερομηνία: 
16/03/2022
Είδος Ανακοίνωσης: 
Προκηρύξεις