Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης ανάθεσης έργου στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος «EuroGEOSS Showcases: Applications Powered by Europe-E-SHAPE» (κωδικός έργου 200/919)

 

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ στο πλαίσιο του  ερευνητικού έργου «EuroGEOSS Showcases: Applications Powered by Europe-E-SHAPE» (κωδικός έργου 200/919) που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή , με επιστημονικό υπεύθυνο τον καθηγητή κ. Χρήστο Ζερεφό, Ακαδημαϊκό, προτίθεται να προβεί στην ανάθεση έργου ως κάτωθι:

Μία (1) θέση Συνεργάτη με συγκεκριμένο αντικείμενο.

Όροι συνεργασίας:

Η σύμβαση που θα υπογραφεί με την Ακαδημία Αθηνών/Ε.Λ.Κ.Ε. θα είναι σύμβαση μίσθωσης έργου με συνολικό κόστος 5000 ευρώ μικτά και περιλαμβάνει την αμοιβή του Συνεργάτη και όλες τις πιθανές νόμιμες κρατήσεις υπέρ ΕΦΚΑ εργοδότη καθώς και τον αναλογούντα στις περιπτώσεις αυτές σύμφωνα με τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας φόρο. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται από 01/04/2022 έως 31/05/2022 (δύο μήνες).

Αντικείμενο απασχόλησης:

Το αντικείμενο της απασχόλησης αφορά ανάπτυξη αριθμητικών ατμοσφαιρικών μοντέλων για την πρόγνωση εποχικών ατμοσφαιρικών παραμέτρων σε τοπικό επίπεδο. Οι προγνώσεις θα αφορούν βιοκλιματικούς δείκτες που σχετίζονται με τον τομέα του τουρισμού.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο ΑΕΙ Θετικών Επιστημών με κατεύθυνση το Περιβάλλον
  • Μεταπτυχιακό στις Περιβαλλοντικές Επιστήμες
  • Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας
  • Επιστημονικές δημοσιεύσεις και συμμετοχή σε ερευνητικά έργα σχετικά με την κλιματική αλλαγή  

Επιθυμητά προσόντα

  • Γνώση και εμπειρία ανάλυσης ατμοσφαιρικών δεδομένων / γνώση λογισμικών ανάλυσης δεδομένων/ γνώσεις προγραμματισμού σε λογισμικά ανάλυσης δεδομένων
  • Καλή γνώση γαλλικής γλώσσας
  • Πιστοποιημένη Γνώση χειρισμού Η/Υ

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με σφραγισμένο φάκελο που θα περιέχει αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα τεκμηριώνονται τα ανωτέρω προσόντα καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που κατά την κρίση τους θα βοηθήσει την επιτροπή επιλογής στη διαμόρφωση γνώμης για την καταλληλότητά τους.

 

Το πλήρες κείμενο της προσκλήσεως είναι διαθέσιμο εδώ.

 

ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ:  30 Μαρτίου 2022

 

 

Ημερομηνία: 
15/03/2022
Είδος Ανακοίνωσης: 
Προκηρύξεις