Ανακοίνωση αποτελεσμάτων αξιολόγησης υποψηφίων συνεργατών του Έργου: «Εθνικό Δίκτυο Έρευνας για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της (κωδ. 200/937)

 

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων αξιολόγησης υποψηφίων συνεργατών του Έργου: «Εθνικό Δίκτυο Έρευνας για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της (κωδ. 200/937)  για:

1) Μία (1)  θέση Συνεργάτη με αντικείμενο: «Μελέτη και συντονισμός της εκτίμησης της μεταβολής της ελκυστικότητας της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού σε σύγκριση με άλλους ανταγωνιστικούς προορισμούς και διαμόρφωση προτάσεων προσαρμογής».

2)  Μία (1) θέση Συνεργάτη με αντικείμενο: «Αξιολόγηση και έλεγχος πιστότητας των περιοχικών κλιματικών μοντέλων».

3) Μία (1) θέση Συνεργάτη με αντικείμενο: «Αναλυτική εξέταση (μέσω προσομοιώσεων με αγρονομικά μοντέλα ή ανάπτυξης και εφαρμογής σχετικών στατιστικών μοντέλων) επιλεγμένων καλλιεργειών σε συγκεκριμένες γεωργικές περιοχές της χώρας και εκτίμηση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στις καλλιέργειες αυτές. Επιπρόσθετα εκτίμηση των συνολικών επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στη γεωργία, σε φυσικούς και οικονομικούς όρους και διαμόρφωση προτάσεων προσαρμογής».

4) Μία (1) θέση Συνεργάτη με αντικείμενο: «Μελέτη χωρο-χρονικών κλιματικών μεταβολών με στόχο την κατανόηση των μηχανισμών που τα δημιούργησαν».

Σχετικά με την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη μίας σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για τις ανάγκες για τις ανάγκες του Ερευνητικού Προγράμματος 200/937 ανακοινώνεται ότι εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών η ανάθεση του έργου ως εξής:

  • Για τη θέση υπ’αριθμ. 1. στον/στην υποψήφιο/α συνεργάτη/συνεργάτιδα με αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης EE  1023/17-12-2020
  • Για τη θέση υπ’αριθμ. 2. στον/στην υποψήφιο/α συνεργάτη/συνεργάτιδα με αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης EE  958/9-12-2020
  • Για τη θέση υπ’αριθμ. 3. στον/στην υποψήφιο/α συνεργάτη/συνεργάτιδα με αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης EE  1025/18-12-2020
  • Για τη θέση υπ’αριθμ. 4. στον/στην υποψήφιο/α συνεργάτη/συνεργάτιδα με αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης EE  1022/17-12-2020

Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ενστάσεων εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση της παρούσης.

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών

Αντώνιος Ρεγκάκος

Ακαδημαϊκός

 

 

 

 

Ημερομηνία: 
21/01/2021
Είδος Ανακοίνωσης: 
Προκηρύξεις