Δεύτερος κύκλος σεμιναρίων ΛΟΓΟ-ΔΗΜΙΑ: «Γιατί Κλασικές Σπουδές;» (Edward M. Harris, Μιχαήλ Πασχάλης και Δημήτρης Κανελλάκης, 12/1/2022)

Την Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022, κατά τις ώρες 6-8 μ.μ., είναι προγραμματισμένη η τέταρτη διάλεξη της ΛΟΓΟ-ΔΗΜΙΑΣ, μίας μηνιαίας σειράς διαλέξεων που διοργανώνει το Κέντρον Ερεύνης της Ελληνικής και Λατινικής Γραμματείας της Ακαδημίας Αθηνών, με επιμελητές την Αλεξάνδρα Ροζοκόκη και τον Ανδρέα Σεραφείμ. Φιλοξενούνται ανακοινώσεις των καθηγητών Edward M. Harris (Durham University/University of Edinburgh) και Μιχαήλ Πασχάλη (Πανεπιστήμιο Κρήτης), καθώς και του Δρος Δημήτρη Κανελλάκη (Πανεπιστήμιο Κύπρου). Ο γενικός τίτλος του κύκλου διαλέξεων είναι «Γιατί Κλασικές Σπουδές;»

Περισσότερα στοιχεία για τους ομιλητές και περιλήψεις των εισηγήσεων είναι διαθέσιμα εδώ, καθώς και στην σελίδα της ΛΟΓΟ-ΔΗΜΙΑΣ.

Όσοι/ες ενδιαφέρονται για παρακολούθηση των διαλέξεων της ΛΟΓΟ-ΔΗΜΙΑΣ πρέπει να συμπληρώνουν κάθε φορά την πιο κάτω ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, για να λαμβάνουν τον σχετικό σύνδεσμο Zoom:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdyl_A4TQsNoClYUNGmZptbXT4-OTwHirkMk0HjNKHmNJA0_w/viewform

 

 

 

Ημερομηνία: 
12/01/2022
Είδος Ανακοίνωσης: 
Εκδηλώσεις