Επαναπροκήρυξη της πρόσκλησης υποβολής προσφοράς για απευθείας ανάθεση της προμήθειας κινητού εξοπλισμού στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος 200/972

 

«Επαναπροκήρυξη της πρόσκλησης υποβολής προσφοράς για απευθείας ανάθεση της προμήθειας κινητού  εξοπλισμού στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος με τίτλο: «Σύγχρονες Μορφές εθελοντικής, κοινωνικής αλληλεγγύης: Πραγματικότητες, δυνατότητες, προϋποθέσεις και όρια. Η περίπτωση του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού» (κωδικός έργου 200/972).

Η Επιτροπή Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προμήθεια κινητού εξοπλισμού στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος με τίτλο: «Σύγχρονες Μορφές εθελοντικής, κοινωνικής αλληλεγγύης: Πραγματικότητες, δυνατότητες, προϋποθέσεις και όρια. Η περίπτωση του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού»

1. Γενικά στοιχεία του ερευνητικού προγράμματος με τίτλο: «Σύγχρονες Μορφές εθελοντικής, κοινωνικής αλληλεγγύης: Πραγματικότητες, δυνατότητες, προϋποθέσεις και όρια. Η περίπτωση του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού» (κωδικός έργου 200/972).».

Πρωταρχικός στόχος του έργου είναι η μελέτη των κοινωνικών, νοσηλευτικών και υγειονομικών συνθηκών των ομάδων εκείνων του πληθυσμού που μέσα στην οικονομική κρίση αναγκάστηκαν να αξιοποιήσουν το Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.

2. Δικαίωμα συμμετοχής:  

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα, κοινοπραξίες φυσικών ή/και νομικών προσώπων των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των κρατών-μελών της Συμφωνίας Δημοσίων Συμβάσεων (G.P.A) του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου καθώς επίσης και των οικονομικών φορέων που προέρχονται από χώρες που έχουν υπογράψει διμερείς συμφωνίες ή συμφωνίες σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση που έχουν την καταστατικής τους έδρα και δραστηριοποιούνται στις προαναφερθείσες χώρες. Επίσης, ενώσεις φυσικών ή νομικών προσώπων με κοινή προσφορά που πληρούν τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

3. Προϋπολογισμός του έργου:

O συνολικός προϋπολογισμός του  εξοπλισμού του οποίου την προμήθεια θα αναλάβει ο ανάδοχος, ανέρχεται κατά ανώτατο όριο σε δύο χιλιάδες επτακόσια ενενήντα οκτώ ευρώ και είκοσι πέντε λεπτά (2.798,25) ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και λοιπών νόμιμων κρατήσεων.   

4. Προθεσμία ολοκλήρωσης της προμήθειας:

Η προμήθεια του κινητού εξοπλισμού θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο εντός δεκαπέντε ημερών από την υπογραφή της σύμβασης.

 

5. Σύνταξη προσφορών:

Οι προσφορές συντάσσονται στην Ελληνική και πρέπει να είναι δακτυλογραφημένες και να μη φέρουν ξέσματα, σβησίματα, προσθήκες ή διορθώσεις. Εάν υπάρχει στην προσφορά οποιαδήποτε διόρθωση πρέπει να είναι καθαρογραμμένη και μονογραμμένη από τον προσφέροντα.

Προσφορά γίνεται δεκτή μόνο για το σύνολο του ζητούμενου εξοπλισμού , όπως αυτός περιγράφονται στο Παράρτημα Α’. Το παρόν έργο δεν υποδιαιρείται σε τμήματα. Ανοικτές ή εναλλακτικές προσφορές. Η οικονομική προσφορά περιλαμβάνει όλες τις νόμιμες κρατήσεις καθώς και κάθε άλλη δαπάνη για την παροχή υπηρεσιών.

Η προσφορά αποστέλλεται ή κατατίθεται σε κλειστό, σφραγισμένο φάκελο από 31/05/2022 έως και 06/06/2022

 στο πρωτόκολλο της  ΜΟΝΑΔΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ TΟΥ Ε.Λ.Κ.Ε. ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Π.Δ. 432/81, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 28 , 10679, ΑΘΗΝΑ.

Στην περίπτωση της ταχυδρομικής αποστολής ο ΕΛΚΕ ουδεμία ευθύνη φέρει για τον χρόνο παραλαβής και την κατάσταση του φακέλου. Για την εμπρόθεσμη υποβολή των προσφορών λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία παράδοσης στον ΕΛΚΕ και όχι η ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου ή παραλαβής του φακέλου από το courier.

O φάκελος προσφοράς θα πρέπει να αναγράφει εξωτερικά τα κάτωθι:

  • Τα στοιχεία του αποστολέα
  • Προς ΜΟΔΥ ΕΛΚΕ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 28, ΑΘΗΝΑ,
  • ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος με τίτλο: «Σύγχρονες Μορφές εθελοντικής, κοινωνικής αλληλεγγύης: Πραγματικότητες, δυνατότητες, προϋποθέσεις και όρια. Η περίπτωση του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού»

Η προσφορά ισχύει και δεσμεύει τον οικονομικό φορέα για τρεις (3) μήνες, από την επομένη της διενέργειας της διαδικασίας ανάθεσης.        

Μέσα στο φάκελο θα περιλαμβάνονται δύο (2) αντίτυπα, το ένα εκ των οποίων θα φέρει την ένδειξη «ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ» και το δεύτερο την ένδειξη «ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ». Η διάρθρωση της προσφοράς θα είναι η εξής:

Α) Δικαιολογητικά (σε ξεχωριστό σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη «Δικαιολογητικά»)

Β) Τεχνική Προσφορά (σε ξεχωριστό σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη «Τεχνική προσφορά»), στην οποία περιγράφονται οι υποδομές, εγκαταστάσεις, ανθρώπινο δυναμικό, δίκτυο, πελατολόγιο, αναφορές σε αντίστοιχα έργα στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα που έχει αναλάβει και υλοποιήσει με επιτυχία ο υποψήφιος. Η Τεχνική Προσφορά περιλαμβάνει συμπληρωμένο τον Πίνακα Προδιαγραφών-Φύλλο συμμόρφωσης (βλ. Παράρτημα Α') ως προς όλες τις παραγράφους και τους όρους των τεχνικών προδιαγραφών. Ο υποψήφιος Ανάδοχος συμπληρώνει τον Πίνακα Προδιαγραφών-Φύλλο Συμμόρφωσης με την απόλυτη ευθύνη της ακρίβειας των δεδομένων.

Γ) Οικονομική προσφορά (σε ξεχωριστό σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη «Οικονομική προσφορά») με συμπληρωμένο τον αντίστοιχο πίνακα του Παραρτήματος Β' της διακήρυξης.

6. Αξιολόγηση προσφορών:

Η αξιολόγηση των προσφορών πραγματοποιείται σε μία (1) φάση που περιλαμβάνει τα παρακάτω επιμέρους στάδια:

1. Παραλαβή των φακέλων και αποσφράγιση προσφορών

2. ΄Ελεγχος δικαιολογητικών

3. Αποσφράγιση και έλεγχος τεχνικής προσφοράς

4. Αποσφράγιση και αξιολόγηση οικονομικής προσφοράς

5. Επιλογή Αναδόχου

Το κριτήριο για την αξιολόγηση των προσφορών είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά.

 

Το επίσημο, πλήρες κείμενο της πρόσκλησης είναι διαθέσιμο εδώ.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η προσφορά αποστέλλεται ή κατατίθεται σε κλειστό, σφραγισμένο φάκελο από 31/05/2022 έως και 06/06/2022

 

 

 

 



Ημερομηνία: 
30/05/2022
Είδος Ανακοίνωσης: 
Προκηρύξεις