Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τηv ανάθεσης έργου στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE-IP AdaptInGR (200/898) με αντικείμενο "Εκτίμηση των μεταβολών στη στάθμη της θάλασσας στις παράκτιες περιοχές με έμφαση στις περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΨΗ ΜΙΑΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Εκτίμηση των μεταβολών στη στάθμη της θάλασσας στις παράκτιες περιοχές με έμφαση στις περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος 

 

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου LIFE-IP AdaptInGR: “Ενισχύοντας την εφαρμογή πολιτικής για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή στην Ελλάδα” (Boosting the implementation of adaptation policy across Greece) (Κωδικός Έργου 200/898) που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Πράσινο Ταμείο με επιστημονικό υπεύθυνο τον κ. Χρήστο Ζερεφό, Ακαδημαϊκό, προτίθεται να προβεί στην ανάθεση έργου ως κάτωθι:

Μία (1) θέση Συνεργάτη με συγκεκριμένο αντικείμενο.

Όροι συνεργασίας:

Η σύμβαση που θα υπογραφεί με την Ακαδημία Αθηνών/Ε.Λ.Κ.Ε. θα είναι σύμβαση μίσθωσης έργου με συνολικό κόστος 1.600,00 ευρώ μικτά και περιλαμβάνει την αμοιβή του συνεργάτη και όλες τις πιθανές νόμιμες κρατήσεις υπέρ ΕΦΚΑ εργοδότη καθώς και τον αναλογούντα στις περιπτώσεις αυτές σύμφωνα με τις διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας φόρο. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται από 01/05/2022 έως 31/05/2022 (ένας μήνας).

 

Αντικείμενο απασχόλησης:

Το αντικείμενο της απασχόλησης αφορά στη εκτίμηση των μεταβολών στη στάθμη της θάλασσας στις παράκτιες περιοχές με έμφαση στις περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο ΑΕΙ στις Περιβαλλοντικές Επιστήμες
  • Μεταπτυχιακό Τίτλο στις Περιβαλλοντικές Επιστήμες
  • Πιστοποιημένη Γνώση χειρισμού Η/Υ
  • Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας 

Επιθυμητά προσόντα

  • Συμμετοχή σε τουλάχιστον ένα ερευνητικό πρόγραμμα σχετικά με την κλιματική αλλαγή
  • Παρουσίαση-Συμμετοχή σε επιστημονικό συνέδριο σχετικό με τις περιβαλλοντικές επιστήμες
  • Γνώσεις GIS

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση με σφραγισμένο φάκελο που θα περιέχει αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο θα τεκμηριώνονται τα ανωτέρω προσόντα καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που κατά την κρίση τους θα βοηθήσει την επιτροπή επιλογής στη διαμόρφωση γνώμης για την καταλληλότητά τους.

 

Το πλήρες κείμενο της προσκλήσεως είναι διαθέσιμο εδώ.

 

ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ:  15 Απριλίου 2022

Ημερομηνία: 
30/03/2022
Είδος Ανακοίνωσης: 
Προκηρύξεις