Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή πρότασης προς σύναψη μίας συμβάσεως ιδιωτικού δικαίου για την ανάθεση έργου με αντικείμενο "Εκτίμηση κλιματικών αλλαγών στον τομέα του τουρισμού"

 

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ σύμφωνα με απόφαση της από 27 Φεβρουαρίου 2020 συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, στο πλαίσιο του ερευνητικού έργου «Εθνικό δίκτυο Έρευνας για την κλιματική αλλαγή και τις επιπτώσεις της» (κωδικός έργου 200/937) που χρηματοδοτείται από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, με επιστημονικό υπεύθυνο τον κ. Χρήστο Ζερεφό, Ακαδημαϊκό, προτίθεται να προβεί στην ανάθεση έργου ως κάτωθι:

Μία (1) θέση συνεργάτη με συγκεκριμένο αντικείμενο.

Όροι συνεργασίας

Η σύμβαση που θα υπογραφεί με την Ακαδημία Αθηνών/Ε.Λ.Κ.Ε. θα είναι σύμβαση μίσθωσης έργου με συνολικό κόστος 18.540,69 ευρώ μικτά και περιλαμβάνει την αμοιβή του Συνεργάτη και όλες τις πιθανές νόμιμες κρατήσεις υπέρ ΕΦΚΑ εργοδότη καθώς και τον αναλογούντα στις περιπτώσεις αυτές σύμφωνα με τις διατάξεις της ελλην ικής νομοθεσίας φόρο. Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται από 01/04 /2020 έως 12 /2020 εννιά μήνες).

Αντικείμενο απασχόλησης:

Το αντικείμενο της απασχόλησης αφορά σε εκτίμηση των επιπτώσεων των κλιματικών αλλαγών στον τομέα του τουρισμού σε γνωστικά αντι κείμενα που επεκτείνουν τις επιστημονικές του γνώσεις και συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της ερευνητικής σταδιοδρομίας του

 

 



Αρχεία: 


Ημερομηνία: 
28/02/2020
Είδος Ανακοίνωσης: 
Προκηρύξεις